Coachflow

Free your flow!

Tietoisuus, Tasapaino ja Supervoimat osaksi TYHY-päivää!

Ryhmävalmennuksessa tulette tietoiseksi oman elämänne 12 osa-alueen tasapainosta, omista uskomuksista sekä tietenkin omista Supervoimista. Meillä kaikilla nimittäin on Supervoimia! 

(Ja uskomuksia, rajoittavia ja voimaannuttavia)

 

 

Yksinkertaisten harjoitusten avulla voidaan selvittää miten hyvinvointi oman elämän osa-alueilla jakaantuu. Optimaalisen elämän saavuttamiseksi kaikki 12 elämän osa-aluetta tulisi olla mahdollisimman hyvin tasapainossa, jotta elämänpyörä pyörii mahdollisimman tasaisesti ja jouhevasti. Useimmiten pyörä kuitenkin osoittautuu varsin kulmikkaaksi. 

Otathan yhteyttä niin mietitään yhdessä miten teidän tapahtumapäivänne rakentuisi!

Arjen hyvinvointi koostuu monesta eri osa-alueesta. Jotta elämämme olisi mahdollisimman mielekästä, näiden osa-alueiden tulisi olla tasapainossa.

 

Suuri osa meistä ei ole millään tasolla tietoinen uskomuksistaan omasta itsestä ja
omasta elämästä, niitä ei koskaan ole tullut miettineeksi. Kenties toisinaan mietimme, että onpas tahmeeta mutta sivuutamme tunteen sen enempiä siihen pureutumatta. ”Elämän nyt vain kuuluu olla sellaista, tylsää ja tahmeeta.” Edellämainittu oli rajoittava uskomus selkeimmästä päästä. Mikään tässä universumissa ei todista, että elämän kuuluisi olla tylsää ja tahmeaa. Elämän kuuluu olla hauskaa ja mukavaa! Uskomus tämäkin mutta voimaannuttava!

 

Muita yleisiä rajoittavia uskomuksia:

 1. Emme ansaitse mitään ilman kovaa työtä, taistelua, uhrautumista ja yritystä.
 2. Kärsimys on hyödyllistä ja tekee hyvää.
 3. Mikään ei tule ilmaiseksi.
 4. Yksinkertaiset asiat eivät ole paljonkaan arvoisia.
 5. Kärsi, kärsi kirkkaamman kruunun saat. (What?? Onko sen kruunun muka joku joskus nähnyt??)

Kuulostiko jokin ylläolevista tutulta? Meiltä löytyy lisää näitä vaikka kuinka paljon, jokaiselta omansa. 

Ylläolevat asiat vaikuttavat kaikissa elämämme ”rooleissa”. Työminään, kotiminään, arki-minään jne. Useimmiten on myös niin, että uskomukset ja elämän osa-alueen tyytyväisyys / tyytymättömyys korreloivat keskenään.

Omista uskomuksistaan on hyvä tulla tietoiseksi, tutkiskella niitä hyvässä ja turvallisessa seurassa. Kenties vaihtaa joitakin ajatuksia, saada uutta näkökulmaa, huomata kuinka monta meitä onkaan samankaltaisissa ajatuksissa, luoda uutta tarinaa ja enemmän tasapainossa olevaa elämää.

Ylläolevan kaltainen ”mielijumppa” voi esimerkiksi aloittaa työhyvinvointipäivänne tai muun
tapahtumapäivänne. Tai se voi olla päivän puolivälissä.

Rajoittavat uskomukset hajoitetaan tietoisuudella. Tietoisuus hajoittaa kaiken mikä ei ole totta. Kun rajoittavat uskomuksesi hajoavat yksi kerrallaan, tunnet eron sekä kehossasi, että mielessäsi, huomaat sen elämässäsi. Elämästäsi tulee ihmeellistä!

Free your flow!

Minun tietotaitoni ja kokemukseni voivat auttaa viemään sinut yksilönä kokonaan uudelle tasolle. Voimaan siis kokonaisvaltaisesti hyvin.

Kaikki lähtee ihmisestä itsestään ja siitä miten hän viihtyy omissa ajatuksissaan, omassa kehossaan ja omassa elämässään.
Autan sinua lempeästi, kannustaen, ilon ja kiitollisuuden kautta löytämään oman sisäisen vahvuutesi. Jokainen ihminen ansaitsee tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään.

Kun tarvitset rentoa, mutta kunnioittavalla tavalla haastavaa coachia uskomusten purkamiseen, itsetuntemuksen ja itsetunnon vahvistamiseen, mahdollisuuksien oivaltamiseen, painonhallinnan keinoihin, hormonitoiminnan vaikutuksiin, terveelliseen syömiseen, tulokselliseen treenaamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvoinnin lisäämiseen, otathan yhteyttä.

Varaa aika maksuttomaan tilannekartoitukseen!

Yksilövalmennus

3kk henkilövalmennus yksityishenkilöille 1590,00 eur (sis. Alv) maksettuna yhdessä erässä. 1890,00 eur maksettuna max. kolmessa erässä.

Sisältää:

 • Tilannekartoitus
 • Yksilöllinen ohjelma, joka voi elää ja muuttua
 • Sinun tilanteesi mukaan. Sinä olet tärkein!
 • 12 tapaamista verkossa, puhelimitse tai livenä a’ max. 90min
 • Tapaamisten välissäkään et jää yksin, meili & Whatsapp -tuki tarvittaessa 60min
 • Harjoituksia ja työkaluja tarpeen ja tilanteen mukaan.
Valmista, kaikille sopivaa agendaa ei ole olemassakaan. Ainakaan itse en ole vielä tavannut kahta samanlaista ihmistä.
Tässä 3kk valmennuksessa Sinä olet tärkein. Tarkoitus on auttaa Sinua kohti itsesi näköistä elämää, jossa Sinä olet päähenkilö. Tavoitteena on lisätä elämääsi itsemyötätuntoa, armollisuutta itseäsi kohtaan ja tietenkin hyvää oloa.

Varaa maksuton alkukartoitus niin jutellaan lisää!

Muutosvalmennus – Kokonaisvaltaista hyvinvoinnin valmennusta kunnioittavalla ja ihmisyyttä arvostavalla otteella.