Coachflow

Free your sales!

Myynnin sparraus / valmennus

Starttipaketti, 120 min live verkkovalmennus ja seuranta kahden viikon sisällä 250 € (+alv.)

 • selkeyttä myynnin haasteiden ympärille
 • enemmän tietoisuuteen kuin tunteeseen perustuvaa näkemystä myynnin esteistä. Esim. ”En pysty, en osaa, en uskalla” -> Pystyn, osaan ja uskallan!
 • muutosta omaan mindsettiin
 • sitouttaa tekemään ainakin yhden asian tilanteen muuttamiseksi

Olen myynnin huippuammattilainen ja uskomuksien purkamiseen erikoistunut myynnin sparraaja

Vuosikaudet puhelinmyyntityössä “myynnin korkeakoulussa” opiskelleena ja myynnin ammattilaiseksi kokemuksen myötä kehittyneenä olen omimmillani myynnin sparrauksessa, valmennuksessa.

Free your sales!

Yrittäjä / tiiminvetäjä / Johtaja!

Kuulostaako jokin alla olevista tutulta. Voin auttaa!
 • Palkkasit myyjän mutta hän ei myy. Selityksiä tuntuun kuitenkin löytyvän manymany monia. Hän on luultavasti juuri sellainen huippumyyjä kuin ajattelit mutta hänellä on lukko
  tai hän on uskomustensa vanki, näkökulmiakin vain yksi – se sama vanha.
 • Myyjälläsi on luurikammo ja/tai liimapylly. Luultavasti hänellä on sisällään jotain mitä hän ei tiedosta täysin itsekään saatika kehtaa / halua jakaa sinulle, esihenkilölleen. Jakaminen saattaisi tehdä hänestä heikon / haavoittuvan – ainakin hän uskoo niin itse.
 • Koet, että tuotteenne on huippuluokkaa ja sillä mahdollisuudet vaikka mihin mutta tiimisi nukkuu Ruususen unta. Herätetään heidät yhdessä!
 • Toimenkuvaasi kuuluu sekä uusasiakashankinta, puhdas myyntityö että esihenkilön työt. Näin ollen kaikki osa-alueet ovat vähän sinnepäin. Jaa osa kakusta eli esim. sparraus / valmentaminen minulle. Saat enemmän tilaa hengittää ja tuloskin paranee.
 • Koet, että tiimissäsi joku / jotkut voi fyysisesti / henkisesti huonosti. Saikuttaa ”normaalia”
  enemmän. Näyttää siltä, että ei hyvältä näytä.
Fyysisesti ja henkisesti hyvinvoiva henkilöstö, etenkin myynti, on mielestäni resurssi johon kannattaa panostaa. Se maksaa itsensä taatusti takaisin! Ihminen joka on sinut itsensä ja ajatustensa kanssa on todennäköisesti myös työntekijänä sekä sitoutuneempi että kannattavampi.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Myyntivalmennus

Vuodet myyntityön parissa ovat opettaneet argumentoinnin, vastaväitteisiin vastaamisen ja kaupan klousaamisen lisäksi olemaan rohkeasti ennakkoluuloton, mutta ehkä tärkeimpänä kaikista aistimaan ihmistä ja energioita pelkän äänen perusteella

Osaamiseni ja kokemukseni yhdistettynä coachingtaitoihini tekee minusta erinomaisen sparraajan ja valmentajan rankkaa myyntityötä tekeville ihmisille. Rakastan itse myyntityötä ja siihen liittyvien ihmismielen uskomusten, myyttien ja haasteiden purkamista.

Myynti on kuninkuuslaji ja vaatii arvoisensa kohtaamisen!

Toimin Int Health Coach™:ina erilaisille organisaatioille ja yksityishenkilöille kokonaisvaltaisen (keho ja mieli) hyvinvoinnin lisäämiseksi.